Solar sporingssystem

Hvad er en solar tracker?
En solar tracker er en enhed, der bevæger sig gennem luften for at spore solen.Når de kombineres med solpaneler, tillader soltrackere panelerne at følge solens vej og generere mere vedvarende energi til dit brug.
Solar trackere er typisk parret med jordmonterede solcellesystemer, men for nylig er tagmonterede trackere kommet på markedet.
Typisk vil solsporingsenheden være fastgjort til et stativ af solpaneler.Derfra vil solpanelerne kunne bevæge sig med solens bevægelse.

Single Axis Solar Tracker
Enkeltaksede trackere sporer solen, når den bevæger sig fra øst til vest.Disse bruges typisk til projekter i brugsskala.Enkeltaksede trackere kan øge udbyttet med 25 % til 35 %.
图片1
图片2
图片3

Dual Axis Solar Tracker  
Denne tracker sporer ikke kun solens bevægelser fra øst til vest, men også fra nord til syd.Dual-axis trackers er mere almindelige i boliger og små kommercielle solprojekter, hvor pladsen er begrænset, så de kan generere nok strøm til at opfylde deres energibehov.

图片4

Fundament
*Beton forboltet
*Bredt anvendelsesområde, velegnet til fladt terræn på mellem til høj breddegrad, bakket terræn (mere velegnet til sydlige bjergrige områder)
 
Funktioner 
*Punkt-til-punkt realtidsovervågning af hver tracker
*Streng test, der overgår industristandarder
* Vedtager start og stop kontrollerbar teknologi
 
Overkommelighed
*Effektivt strukturelt design sparer 20% af installationstid og arbejdsomkostninger
*Øget effekt
*Lavere omkostninger og mere effektforøgelse sammenlignet med uforbundne tilt trackere Lavt strømforbrug, let at vedligeholde
*Plug-and-play, nem at installere og vedligeholde


Indlægstid: 18. februar 2022